Friday, 25 June 2010

Maling er det verste jeg vet.

Nesten da. Det finnes knapt noe mer tidkrevende og kjedelig enn å holde på med maskeringstape, plast, sparkel, kvistlakk, grunning, maling og jeg vet ikke hva. Men, noen ganger er det bare nødvendig. Da vi kjøpte dette huset for tre år siden var fargevalget ikke helt vår stil. "Lekkert" mørkeblått i gangene og gult i trappene og på kjøkkenet, med nydelig mønstret bord langs brystpanelet. Likevel orket vi ikke male den sommeren vi flyttet inn, og sommeren etter byttet vi kjøkken, så det var faktisk ikke før etter to år at vi endelig tok malekosten fatt og fikk vekk fargene. Med andre ord er det et år siden vi malte, men jeg har ikke lagt ut bildene før, så da kan jeg like godt gjøre det nå. Valget falt på lys antikk, en fin hvitfarge som ikke er for kald. Fremdeles mangler kjellerstua (panel på vegger og i taket *grøss*) og vårt soverom (grønt), men ellers er hele huset (med unntak av badene) hvitt.
Her får dere i allefall før- og etterbilder. Det er altså de to yttergangene samt veggen i trappen opp til andre etasje. Vi malte også i trappen opp til tredje, men hvor de bildene ble av vet jeg ikke helt så det får bare være inntil videre.


(Her må jeg bare påpeke at jeg hadde glemt å ta før-bilde før jeg begynte å rive av tapeten, så det er ikke slik at vi har bodd med halvt avrevet tapet i to år. ;-))
4 comments:

 1. Så fint dere har fått det, kjempetøff den giraffen i hjørnet. Når det gjelder maling kjenner jeg meg igjen, når jeg tenker på alt grunnarbeidet som må gjøres..... Så er det ikke så verst som det er likevel ,-)

  ReplyDelete
 2. Kjekt med 90-tall og en farge i hvert rom... Ble kjempefint! Men er ikke misunnelig på jobben med å male panel, grunnarbeid er noe herk!

  ReplyDelete
 3. Godt å høre at det er flere som ikke er så glad i maling :-)
  Her har vi en gammelrosa gang som bør gjøres noe med, men så er det å få startet på det prosjektet......

  ReplyDelete