Wednesday, 30 November 2011

Julekalender

Da er årets julekalender fiks ferdig og opphengt. Det var ganske klart at noen brodert kalender ikke var mulig å bruke i år pga de tunge pakkene. Jeg valgte derfor å gå for det enkle og har hengt dem opp med hyssig i trappen opp til tredje etasje. Planen er å ta med seg en liten pakke hver morgen på vei ned. Inni disse skjuler det seg noen biler, magiske vaskekluter, morsomme badeender, DVDer (hver lørdag, til lørdagsgodtet), et par bøker og plastdyr.


Det er en liten en som er ganske spent nå. Ikke bare skal julekalenderen åpnes i morgen, men det er bursdagen hans. Han skal ha med sjokoladekake i barneparken og får krone på hodet mens de spiser lunsj og på ettermiddagen kommer familien min og det blir middag, kaker og gaver. Jeg har bakt til den store gullmedalje i dag, en stor langpannesjokoladekake til barneparken og to kaker til oss, og på fredag må jeg bake til barneselskapet på lørdag. Tipper vi blir ganske mette på sukker denne uken ja.


Ellers er det litt pussig hvor mildt det er ute. Desember i morgen og det har ikke falt et eneste snøfnugg hittil og da jeg var ute tidligere i dag var det 6 plussgrader. I fjor på samme tid var det snø og -15 og barneparken var stengt hele desember pga kulden. Jeg synes det er greit som det er nå, bare vi får snø til jul. :-)

1 comment:

  1. Koselig kalender... Er nok noen som er veldig fornøtd med den.
    Vi har bursdagsfeiring i romjula vi... dere har vel tidligere i desember.
    Ha en fin torsdag¨
    klem

    ReplyDelete