Wednesday, 20 April 2011

Påskegris?

Kanskje ikke akkurat en påskegris, men det er i allefall en gris og den nest siste amigurumien jeg skal hekle fra denne boken.
En søt liten gris med flekker på kroppen (i følge forfatteren ikke av noen annen grunn enn at hun ikke er så glad i å hekle dyr i bare én farge).
Søt liten tass som (dessverre) ikke blir værende hos oss da hun har fått et nytt hjem langt mot nord, men der får hun det nok godt. :-)

2 comments:

  1. Næmen, den var skikkelig søt! Jeg skulle hekle så mange amigurumier jeg og, og hamstret masse bomullsgarn fra Europris. Men det ble bare liggende etter å ha heklet giraff og elefant. Det er litt for mye telling til at det blir sosial hobby, så det blir ikke prioritert. Men jeg skal nok få lagd noen amigurumier med garnet ja :-)

    ReplyDelete
  2. Bine, ja noen ganger blir det litt mye telling. Hender jeg oppdager at jeg er halvveis i et TV-program uten å ha fått med meg noe fordi jeg var så opptatt med heklingen. Sånn sett er tepper o.l. behagelig tidsfordriv til TV, men der risikerer man at det blir litt kjedelig.

    ReplyDelete