Tuesday, 12 April 2011

Kakebakertips.

Jeg var en tur innom Kitch'n forleden, bare for å titte (sånn gjør man innimellom når man liker å lage mat og bake). Der så jeg denne som jeg bare må fortelle om. Når jeg pynter kaker, sprøyter småkaker på stekebrett e.l. irriterer jeg meg over hvor sølete det er å fylle sprøyteposen. Selv om jeg bruker smarte tips som å legge posen i et høyt glass så blir det alltid litt irritasjon og søl. Denne derimot er så utrolig praktisk. I stedet for å presse røren ned i en lang pose kan man enkelt ha den i boksen, sette på lokket og klemme ut innholdet der man vil ha det. I tillegg tåler boksen både oppvaskmaskin (sprøyteposen må jeg vaske for hånd siden det er umulig å få den ren i maskin) og mikrobølgeovn, og sistnevnte betyr at hvis man f.eks. skal sprøyte pynt av smeltet sjokolade kan man bare ha den hakkede sjokoladen i boksen og smelte den i mikrobølgeovn. Veldig greit å slippe å skitne til en bolle ekstra. En slik dings skulle jeg visst om før. :-)

2 comments:

  1. En sånn en må jeg ha altså! Sett på den flere ganger, men ikke kjøpt den ennå. Lagde kake i går, og da savnet jeg å ha en sånn ;)

    ReplyDelete
  2. Ved første øyekast trodde jeg dette var en slik suge-snørr-ut-av-baby-nesen-sak :-)
    Jeg har en lignende sak fra Tupperware, elsker den. Så mye mer renslig enn posene. Men nå skal det sies at jeg ikke pynter så veldig mye kaker da :-)
    Ha ei fortsatt fin påske.

    ReplyDelete