Thursday, 4 August 2011

Soverom

Siste rom i huset som ble pusset opp var soverommet vårt. Det er nesten så jeg ikke tør vise før-bildet, for grønnfargen var altså ikke særlig pen, men vi har nå levd med den i hele fire år. I tillegg har det hopet seg opp med bøker (stablet på stolen under bamsen) og mannens side av rommet ser ikke noe bedre ut, sånn er det når to bokelskere begynner å gå tomme for steder å ha bøkene sine. Men men, here goes. Sånn var det altså før (ser jeg ikke engang har tatt meg bryet med å rydde. Thomas sin BabyBjørn-krakk kan skimtes nede til høyre, og en av bamsene ligger slengt på bokstolen).
Og sånn har det blitt nå. Vi orket ikke tanken på å skrape av tapet, sparkle og legge ny tapet og så male, så vi valgte det lettvinte utveien med smartpanel. Det var et godt valg. Det gikk raskt og så ser det så fint ut. Bokhyllen er en helt enkel Bestå fra Ikea. Deilig å slippe å ha bøker som venter på å bli lest liggende i hauger rundt omkring. Sengen vår er forøvrig en Svane Family 180 cm bred som ble kjøpt da vi først flyttet hit og den gamle sengen vår ble degradert til gjesterommet (men står nå bare lagret siden vi valgte sovesofa i kjellerstua). Den er helt fantastisk å sove i. Og har man først vendt seg til å sove i 180 cm seng føles det utrolig trangt å sove i en vanlig dobbeltseng.


Oscar sin side av rommet. Vi har planer om å dekke hele den veggen til høyre med bokhyller etterhvert. Det burde holde for en stund i allefall.


Bildene er kjøpt på Kremmerhuset, de passet godt med sommerfuglgardinene fra Hansen & Dysvik som jeg falt for da jeg tilfeldigvis var innom en gang. Jeg skal forøvrig være den første til å innrømme at dette ikke er et utpreget maskulint soverom, så det er ingen hemmelighet at jeg har hatt mest å gjøre med det, men mannen syntes altså at det var helt greit. ;-) Vi er kjempefornøyd med resultatet. Jeg blir rett og slett glad når jeg våkner opp til et lyst og trivelig soverom framfor det grønne monsteret vi hadde før. :-)

3 comments:

 1. Så utrolig fint soverom dere fikk... Lekkert ble det!
  Ha en fin helg
  klem

  ReplyDelete
 2. Så lyst og fint det ble! Bondefargene fra 90-tallet er liksom ikke så kule lenger :) Stativet er forresten fra kitch'n, merke zone.

  ReplyDelete
 3. Ja, vi er veldig fornøyde. Takk for svar om stativet fredagsmasker, skulle ønske jeg hadde lest det for en time siden for jeg gikk nettopp fordi Kitch'n uten å gå inn. Men skal huske på det til neste gang. :-)

  ReplyDelete