Friday, 24 June 2011

Thomas sitt nye rom.

Forrige helg fikk Thomas nytt rom. Det var stor stas for ham både å få "være med" å sette alt sammen og også å få lov å sove der og leke der for første gang. Det tok noen dager før han helt forstod at det gamle rommet og den gamle sengen ikke var hans lenger, men nå elsker han det. Det blir litt langt innlegg dette, med mange bilder, men må jo få vise fram resultatet.

Jeg starter med før-bilde. Et helt vanlig gjesterom rett og slett. Med begges familier langt unna er det nødvendig med overnattingssted for dem, men det har nå blitt flyttet til et annet rom (skal vise det senere i sommer når det har blitt pusset opp).

Det nye rommet til Thomas er jo i grunnen reneste Ikea-reklamen, for 90% er vel hentet derfra. Her har dere Kritter-seng med Malm nattbord og Expedit hylle. Lampen og den grønne pølsa er også fra Ikea, mens gardinene er bestilt fra en britisk nettbutikk.

Jeg elsker Expedithyller til barnerom. Så praktisk. Her kan det være både leker og bøker samt muligheten til kurver eller kasser som kan romme småting.


Kommoden jeg pusset opp har kommet på plass. Den lille kurvstolen er også fra Ikea.

Her bor alle kosedyrene.

Bilteppe. Tror vi kjøpte det på Bohus.

Thomasgardiner. Det er klart man må ha når man elsker Thomas-toget og i tillegg heter Thomas selv. :-)

Bamsene passer på.

Lack bokhyller fra Ikea. Jeg liker hyller med skjult oppheng, synes ikke hylleknekter er noe særlig å se på, samtidig som de begrenser hva man kan ha på hyllen under.

Praktiske lekebokser. De har både hjul og lokk og kan stables oppå hverandre.

Og ethvert barnerom må da ha en tilhørende postkasse (denne har jeg bestilt fra Kidsparadise).


Postkassemusa passer på.

1 comment:

  1. Utrolig fint det ble.. Kan tenke meg det var en stolt og fornøyd gutt som tok i bruk det nye rommet sitt ja...
    Ha en fin helg
    klem

    ReplyDelete