Monday, 21 October 2013

Despicable minions.

Thomas og jeg var på kino og så Despicable Me/Grusomme Meg 2 tidligere i høst. Vi likte den veldig godt begge to, akkurat som eneren. Thomas forelsket seg litt i de små gule mennene og jeg skjønte med en gang at jeg ville bli Kul Mamma om jeg heklet noen til ham.

Jeg kikket litt rundt på nett etter en oppskrift jeg likte og traff blink hos WolfDreamer. Jeg laget først en hvor jeg fulgte oppskriften helt med unntak av håret. Thomas var kjempefornøyd, men Oscar var misunnelig og ville selvsagt ha sin egen "minni". Den andre laget jeg litt høyere, han fikk bare ett, litt større, øye (ser jeg har tatt bilde før jeg limte på pupille på Minion 2, men han kan se nå altså) og litt annerledes hår.
Garnet jeg brukte var Gjestal Bomull Sport. Det er favorittgarnet mitt når jeg hekler amigurumier o.l. Det er enkelt å hekle med, tråder seg ikke (slik f.eks. Drops Muscat dessverre gjør), har kjempebra fargeutvalg (og jeg liker at fargene er sterke og klare, ingen pastellfarger her nei) og de ferdigheklede figurene tåler røff leking. Jeg likte dem veldig godt, og guttene ble også veldig fornøyde, og hadde jeg ikke vært for utålmodig til å kunne hekle samme ting om og om igjen (det er derfor dere sjelden/aldri ser sokker, votter o.l. her på bloggen, når jeg har strikket den første er det litt "been there, done that") kunne jeg gjerne laget en liten armé av minions til guttene mine. Men, to får holde, og de er heldigvis fornøyde med det. :-)

No comments:

Post a Comment