Monday, 3 December 2012

Gjett tre ganger...

Huff, jeg kan ikke skryte på meg å være noen aktiv blogger, i allefall ikke det siste halve året. Utrolig at siste innlegg var om sommerferien... Jeg har hatt en skikkelig bloggtørke rett og slett. Lysten har vært der, absolutt. Jeg har sittet i sofaen og tenkt at dette burde jeg skrive et innlegg om, men veien derfra og til å gjøre det er merkelig nok ganske lang av og til.
Jeg tenkte uansett det var passende å starte på'an igjen med å annonsere årets, eller kanskje jeg heller burde si neste års, nyhet. Hvis jeg legger ut noen avslørende bilder av hva jeg har bedrevet sofatiden i det siste med er det nok ikke så vanskelig å gjette. ;-)Ja, det er i grunnen ganske utrolig å tenke på. Lille store Oscar ble faktisk født i fjor. I fjor! Og nå skal jeg altså til pers igjen. På onsdag er det nøyaktig syv uker til termin (faktisk på min kjære gode, høyt savnede, pappas bursdag, det må bare være et godt tegn), og av farge- og plaggvalget ser dere at vi utrolig nok ikke venter gutt nr 3. Denne gangen blir det faktisk ei jente. Det må vel være et av de store tegnene på heklegalskap at det første jeg gjorde var å dra i garnbutikken og fråtse i jentefarger. :-)

Formen er overraskende nok ganske bra, spesielt med tanke på hvor sliten jeg var på nåværende tidspunkt sist svangerskap. Vi har vært smarte og gjort ferdig alt av julegavehandel så jeg slipper å vagge rundt i butikkene. Jeg håper det skal gå greit å ha julefeiring hos oss, med dertilhørende matlaging, men jeg får være flink og delegere litt til de andre slik at jeg slipper å stå så mye ved kjøkkenbenken. 

Det er like spennende tredje gang og vi gleder oss veldig. Nå håper vi bare de siste ukene går greit, og at formen holder seg greit, og så er det ikke så lenge til familien er komplett. :-)

2 comments:

  1. Så mye fint du har heklet! Falt særlig for den jakken :-)

    ReplyDelete
  2. Ååå gratulerer SÅ mye! Åsså jenta da, det blir koselig. Godt å høre at det er bra med deg.
    Bruk tida fremover til å samle krefter mot det som skal skje, det overrasket meg hvor sliten jeg var i barseltida m 3. mann. Skikkelig bloggtørke her å, nesten så jeg lurer på om jeg er ferdig. Uansett, ha ei fin adventstid med dine. Klem

    ReplyDelete