Tuesday, 31 January 2012

Binary

Jeg ble skikkelig inspirert av Hobbyugla og bare måtte strikke datamannen min et binaryskjerf. Det er superkult og veldig enkelt og raskt og strikke, selv for ikkestrikkeren meg. Jeg begynte forrige tirsdag og ble ferdig i går, så seks kvelder tok det for trege meg, det var absolutt ikke verst. Mannen har ikke sett det helt ferdige produktet ennå, så jeg gleder meg til han sprader på jobb med dette i morgen.

Jeg er kjempefornøyd og synes det ble utrolig stilig. Siden det strikkes på rundpinne er det likt på begge sider og man trenger ikke tenke på å feste løse tråder. Jeg kunne selvsagt ikke bare strikke tull, så jeg gikk hit og fikk enkelt oversatt det jeg ønsket fra tekst til binærkoder. Det er en liten feil jeg ikke orket rekke opp, jeg glemte nemlig at når man er halvveis og skal begynne å strikke beskjeden opp-ned må man selvsagt begynne fremst og ikke bakerst, men det får bare være. Jeg brukte forresten garnet Katia Merino Sport og pinne 5. Mykt og deilig garn.

2 comments:

  1. Å det skjerfet har mannen her i huset også lyst på :-) Passer perfekt for datanerder. Mykt og deilig garn som holder seg godt i bruk. Og syntes du sa du ikke kunne strikke jeg!

    ReplyDelete
  2. Hehe, jeg kan strikke rett og vrang og sånt. Så tepper, skjerf o.l. går greit. Det er verre når det kommer til fine mønstre, eller klær hvor man skal felle til ermer, da henger jeg ikke med lenger.

    ReplyDelete