Thursday, 19 May 2011

Bølgeteppe.

Attic24 er en utrolig inspirerende blogg. I tillegg har hun som lager den en vanvittig tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Der er det mange store og tidkrevende prosjekter. Jeg er litt mer typen som trenger å se framgang raskt. Å strikke/hekle tepper har derfor ikke vært det helt store for meg, det går for tregt. Jeg lot meg likevel lokke da jeg så et bølgeteppe på den bloggen, og jeg måtte straks i gang.

Jeg ser for meg at dette er noe som kan ta hele sommeren (og vel så det....). Det er ikke noe spennende arbeid, men det er behagelig avslappende. Jeg trenger ikke tenke så mye, telle masker eller følge med på en hekleoppskrift, jeg bare hekler i vei mens jeg ser på TV om kvelden etter at ungene er i seng.

Jeg bruker Drops Merino Extra Fine. Etter å ha heklet litt kjenner jeg at jeg savner noe gult på teppet og gjerne en annen grønnfarge i tillegg, men garnet finnes dessverre ikke i så fryktelig mange farger. Jeg tror det blir fint likevel, og litt annerledes enn et teppe med bare rette rader.

3 comments:

  1. Så fint det blir! Og tepper er veldig greit tv-strikk :) Mykt og deilig garn også, men enig i at de kunne hatt litt flere skarpe farger.

    ReplyDelete
  2. Du kan lage neste teppe med gult i, for når man først har heklet et teppe så er det fort gjort å starte på et nytt :-)

    ReplyDelete
  3. ååh, så nydelig! Har lenge tenkt på å starte på et bølgeteppe selv, synes de er så fine! men veit ikke om jeg helt har tolmodighet til det:p

    ReplyDelete