Saturday, 25 September 2010

Evighetsprosjekt?

Jeg ble litt hekta da jeg heklet bestemorrutene til dukketeppet. Tanken kom om å lage et stort teppe (til hva vet jeg ikke, men det finner jeg vel ut av), så fargerikt som mulig. Jeg innser at det må en del ruter til for å bli et voksenteppe. Mange ruter. Veldig mange ruter. Jeg er faktisk ikke helt sikker på om teppet blir ferdig i nær framtid (spesielt ikke nå som jeg holder på med f.eks. to julekalendere som av naturlige årsaker har en viss tidsfrist), men det er jo lov å håpe. Jeg orker ikke hekle bare bestemorruter resten av året, så dette arbeidet blir naturlig nok lagt vekk innimellom for så å bli tatt fram igjen når jeg får lysten over meg, så det kan nok ta sin tid.
Men vi får se hvordan det går. :-)

3 comments:

 1. Hos meg er det slik at hekletepper går som en lek, men broderi derimot....
  Jeg startet å brodere et kjempefint bilde til datteren til ei venninne, jenta er nå 12 år og broderiet er fortsatt ikke ferdig :-)

  ReplyDelete
 2. Utrolig mye fint her nå! :D Jeg elsker julekalenderen, si ifra hvis du begynner å lage så jeg kan se hvordan du gjør det :)

  Man må begynne tidlig med julen for å nyte den lengst mulig :) Jeg har allerede begynt å nynne på julesanger, jul er jo nesten det eneste positive med vinter!! :)

  ReplyDelete
 3. Ugla: Artig det. Vi har vel alle prosjekter som er enklere å fullføre enn andre. Jeg trenger å se jevn framgang, så det er kanskje derfor å strikke på store tepper føles voldsomt for det går så lang tid før jeg ser at teppet tar form.

  Marie: Takk. :-) Jeg har såvidt begynt på kalenderen. Har akkurat brukt noen dager på å tråle hobbybutikker etter utstyr som ville passe og fundert på hvordan jeg skal lage den. Begynte såvidt i går med å dekorere selve fyrstikkeskene, og jeg kan se at dette er noe som vil ta litt tid. Skal holde deg oppdatert. :-)

  ReplyDelete