Wednesday, 16 March 2011

Lillebror.

8. mars, på selve termindagen, ble lillebror Oscar født. Han kom i full fart, to timer fra første ri, og det var rimelig intenst, men likevel betydelig bedre enn sist. Han veide 4280 g og var 53 cm lang. Formen er upåklagelig og Oscar er foreløpig like snill som Thomas var som nyfødt. Han bare spiser og sover (og bæsjer). De likner også veldig på hverandre og det er litt moro. Skal bli spennende å se om de holder seg like eller om Oscar ender opp med å se helt annerledes ut. Med en god blanding av både franske, spanske og norske gener kan de jo potensielt bli svært ulike.

Thomas synes foreløpig ikke at lillebror er særlig spennende. Han gjør jo ikke så mye av seg uansett. Han titter på ham innimellom og hjelper litt til når han har lyst, men ellers er han opptatt med sine ting. Nå er han jo midt i trassalderen, så det er en utfordring samtidig som man opp i det hele skal bli kjent med et helt nytt lite menneske, men det går seg nok til.


Helt utrolig at vi har klart å lage nok en nydelig liten gutt. :-)

5 comments:

 1. Gratulerer så mye med lillebror! Ingen tvil på bildene at han er fra samme fabrikk som Thomas i alle fall ;) Så søt han er!

  ReplyDelete
 2. Gratulerer SÅ mye med et nytt familemedlem, klem. Her var de 2 første veldig like som nyfødte (gutt og jente) men er helt forskjellige i farger i dag. Sistemann (jente) er mye den kvinnelige utgaven av sin storebror. Kos dere kjempemasse!

  ReplyDelete
 3. Tusen takk begge to. Det er ingen tvil om at de er støpt i samme form nei. :-)

  ReplyDelete
 4. Gratulerer så mye... Så nydelig han er.
  Kos deg med barseltiden
  klem

  ReplyDelete
 5. Gratulerer til deg og! Synes han er lik storebror på bilde nr 2 :-)

  Godt å være flere i samme båt, det er noe med å bli mamma til 2 ja, helt fantastisk + nye utfodringer! Artig å se det teppet der forresten, jeg har lenge tenkt å strikke det. Jeg har nemlig strikket sauen shaun kostyme med slikt garn (vet ikke om jeg har lagt ut bilde?) og da kom jeg over oppskrifta på det teppet. Det må jo være veldig fort gjort å strikke? :-)

  ReplyDelete