Tuesday, 22 May 2012

Nødhekling.

Ja, så satt jeg der da, fredags kveld, og oppdaget at det ikke var mer garn igjen. Jeg trodde jeg hadde de fem nøstene jeg trengte, men jeg hadde visst bare kjøpt tre. Gode råd var dyre, jeg kunne da ikke gå en hel kveld uten noe å hekle på! Hva skulle man ta seg til?
Helt siden Thomas fikk Ikea lekekjøkken i bursdagsgave i fjor har jeg tenkt at heklede grytekluter hadde vært fint tilbehør, men det har alltid hørtes for kjedelig ut å hekle til at jeg har giddet det. Vel, nå var plutselig prosjekt heklede grytekluter rene himmelen.

Det ferdige resultatet. Dagen etter travet jeg bort til nærmeste garnbutikk, på jakt etter de to siste nøstene jeg trengte, men der var det utsolgt! Hva skulle jeg gjøre hele lørdagen og søndagen uten mer å hekle? Nå måtte jeg virkelig ta fantastien i bruk. Tilfeldighetene ville ha det til at Thomas rev opp legevesken sin. Og mammaen over alle mammaer tenkte at en heklet legeveske måtte da være super. Heldigvis hadde jeg både rødt og hvitt garn klart og satte i gang. Jeg fant på oppskriften underveis, og det gikk faktisk overraskende bra.

Jeg synes faktisk resultatet ble riktig så fint. Mannen min synes det ser ut som en dameveske, men det bryr hverken jeg, Thomas eller Oscar (han liker den veldig godt og har omorganisert innholdet flere ganger daglig) oss om. Det ble en fin heklehelg likevel. :-)

1 comment:

  1. Så fin legeveske du har laget :) Kan tenke meg at den blir godt brukt :) Ha en fin dag videre!

    ReplyDelete