Sunday, 28 November 2010

Adventstid.

Da er første lys i adventsstaken vel tent, og det er bare 27 dager igjen til jul. Jeg som synes det nettopp var sommerferie.
Vi har mye snø hos oss og gutta har vært på aketur i dag. Det var stas for en liten en som ikke har lekt ute siden onsdag siden han går i barnepark og den er stengt når det er kaldere enn -10. Jeg orker dessverre ikke de store utfluktene ute i snøen og kulden nå som jeg er gravid (26 uker i dag, og bare 100 dager igjen!), så det blir tegning, maling, lese bøker, bygge togbane, sende biler nedover spiralen i lekegarasjen og se på Playhouse Disney. Men det er fint det også. :-)
I dag har vi hengt opp lys i hagen, krans på døra og stjerne i vinduet. Det er den eneste pynten som kommer opp før lille julaften, men det er koselig med pynt og lys rundt seg nå. Vi har så smått begynt på julegaver også. Noen må sendes i posten og må derfor være ferdigkjøpt og pakket om relativt kort tid, og tiden går fortere enn man tror. Men enn så lenge nyter jeg planleggingen og ser som vanlig fram til baking, matlaging, pynting, gavepakking og alt annet som hører desember til. :-)

2 comments:

  1. Tusen takk for koselig hilsen, håper det er bra med DEG, klem. At det er snø hos "dere" vet jeg, vi har snøkjøring i ......
    Nydelig brodering du har gjort, jeg har min egen og en påbegynt for ca 18 års siden. Men jula begynner å komme hos oss den 1., når kalender og nisse forhåpentligvis flytter inn.

    ReplyDelete
  2. Ja, det er veldig vanskelig å ta seg tid til juleamigurumier! Jeg lager masse juleting, men har ikke blitt så mange amigurumier enda. Kommer med en oppskrift på en liten nisse snart da :)

    ReplyDelete